Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 20 november 2015

Winterfair 2015 (en nog meer voor de agenda)

Zet maar in je agenda: volgende week vrijdag - 27 november - ben je van harte uitgenodigd op de Winterfair in Arnemuiden! Een jaarlijks terugkerend gezellig gebeuren met kraampjes in en om de Markt en Langstraat.


Kom je genieten van de Wintersfeer en de muziek? Lekkers is er ook genoeg :-)
Het museum is ook deze dag nog open, alle winkels zetten hun deuren open, verenigingen staan met kramen vol lekkers.
Voor de gelegenheid zijn Miriam en ik weer in klederdracht (deze foto is van een paar jaar geleden, ik moet bekennen dat ik ondertussen de kleinste van ons gezin ben geworden - ik zak waarschijnlijk al weer wat naar beneden....)


Nog een leuke impressie op een you-tube filmpje.


Tegenover onze winkel wordt op deze dag (13.00 - 21.00 uur) en zaterdag 28 november (9.00-16.00) in de voormalige Golff-supermarkt een inzameling gehouden van bruikbare kleding en schoenen t.b.v. vluchtelingen. Mocht je wat in de kast hebben liggen en niet meer gebruiken (te groot, te klein, overbodig, te veel maar uiteraard wel heel), dan is deze actie van harte bij je aanbevolen!

Verder is onze winkel a.s. woensdag 25 november de hele dag gesloten (Dankdag, alle winkels in Arnemuiden zijn deze dag dicht).

En vergeet zeker niet onze Handwerkmiddag op 12 december, van half 2 tot ca. 4 uur. Het belooft een hele leuke middag te worden! Laat je inspireren door andere breisters en haaksters onder het genot van een bakje koffie of thee.1 opmerking:

  1. Die supermooie kappen die jullie ophebben zijn die geklost of is dat naaldkant ?
    Spijtig genoeg ben ik geen inktvis en kan ik niet én haken én breien én kantklossen én patchworken én naaien ....

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...