Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

woensdag 27 mei 2015

Paardjes

Gelukkig komen er steeds meer leuke ontwerpen van Nederlandse ontwerpers op de markt! Dit paardje is er een goed voorbeeld van:


Het is een ontwerp van Krissie Dolls en het Nederlandse patroon is via deze website te bestellen, (Let eens op het grappige detail van de hoefijzers!).
Als je dit patroon heb gekocht kun je op de website van Krissie Dolls gratis aanpassingen downloaden voor variaties zoals deze leuke zebra en eenhoorn:De paardjes zijn gehaakt met Regia-4draads, een sokkengaren (we hebben veel kleurtjes op voorraad!) maar uiteraard kun je ook voor ander garen zoals katoen kiezen.
Op de website van Krissie Dolls vind je alle patronen op een rijtje, alles verkrijgbaar in Nederlands en Engels.

4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...