Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

dinsdag 19 mei 2015

Ahoy !

I' ve got mail :-)
De postbode kwam de stapel ietwat verbaasd brengen - zoveel fanmail kennen we niet in ons dorp
 :-)


Dus zat ik vanmiddsag braaf envelopjes open te maken, postzegels er uit te vissen en de labels weer in het andere envelopje te stoppen. Die geschreven envelopjes schelen een heleboel werk, hoor! En ze zijn vandaag ook allemaal weer retourt gegaan, dames! Wil je ook nog een labeltje aanvragen? Klik dan nog even hier (en voor de Belgische lezers: stop 2 Belgische postzegels (voor een brief) in de envelop, maar natuurlijk niet de envelop aan jezelf frankeren met een Belgische postzegel, want dat snapt onze post niet....)

En tegen half 6 kwam de koeriersdienst met heel veel dozen: de pakketten voor de Scheepjes CAL 2015 zijn er! Het was te laat voor de post, maar morgen gaan de bestellingen weg.. 

Het liefst zou ik op de bank ploffen, maar dat zit er niet in vanavond.
Het liefst met dit soort sokken, wat een leukerds!Deze sokken in nautische sferen kregen de naam Ahoy! Je kunt het Engelse of Duitse patroon kopen via Ravelry, maar als je een ervaren sokkenbreister bent kun je dit wel uit je hoofd :-)

Ik ga nog wat CAL-pakketten wegwerken! Ahoy!! :-)
6 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend leuke sokken heb je gemaakt. Erg leuk!
  Groet El

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zie op facebook al veel foto' s van ontvangen pakketjes, kan niet wachten tot de mijne er is, spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De labeltjes blijken heel erg gewild, ik kijk uit naar die voor mij...
  Fijne dag vandaag,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daarnet bij de post mijn labeltje gehad. Prachtig is-ie... ben er heel blij mee...
   Liefs,
   Mirjam

   Verwijderen
 4. Ik moet onmiddelijk witte, rode en blaue Sokkenwol hebben!!! Wat leuk zeg!

  Groeten Uschi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tip voor de volgende keer: Janet laat de mensen niet alleen een envelop met hun adres erop naar je sturen, maar laat ze er gelijk de postzegel(s) opplakken. Scheelt je toch weer wat werk.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...