Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

donderdag 7 mei 2015

Eindelijk

Gisteren kwam er eindelijk weer een doos Unicat binnen! Er is nog veel meer onderweg, maar ik weet niet of dat deze week al komt. In elk geval ligt dit weer in de winkel:


Zoals je ziet zijn de bollen op 2 manieren opgerold - de kleuren zijn echter precies hetzelfde!


Voor diegene die een kleur heeft gereserveerd die hier nog niet bijzit: heel snel komt de volgende - grote - bestelling al weer binnen. In de winkel hangen nu ook weer wat nieuwe sjaals in andere kleurstellingen : om te smullen!


5 opmerkingen:

 1. Wat een pracht van kleurtjes weer Jeanet! Je zou er zo een stuk of 5 bestellen! Ik moet dringend mijn 3 aangekochte bollen eens opwerken, dan heb ik ook zo'n prachtige sjaal in mijn bezit.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eerst mijn twee huidige bollen ophaken! Maar ow wat een mooie bollen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mmmm... Jeanet, ik geloof dat ik op een verkeerd tijdstip in jouw winkel ben geweest..... Deze zou ik graag eens in het echt een boel van bij elkaar zien.... Wie weet komt het ooit nog eens....
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige bollen! Heb je ook foto's van je nieuwe sjaals?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. We waren op vakantie in Zeeland en mijn vriend was zo lief om vandaag via je winkel terug te rijden :-) . Ik ben blij met mijn bol unicat !!! Heb je van de geel/ groene sjaal misschien ook het patroon ?? Gr. Esther

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...