Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

vrijdag 22 mei 2015

Op pad!

Het Pinksterweekend staat voor de deur! Ik hoorde al op de radio dat er veel mensen op pad zijn en onze provincie loopt ook al aardig vol (uiteraard begrijp ik best dat iedereen hier wil zijn, haha!). Ik ga het - een beetje tegen mijn zin - dit weekend proberen wat rustig aan te doen. Proberen, he? :-)

Ondertussen zijn veel mensen op pad gegaan met hun tweede huisje, en dit past er wel heel erg leuk bij:


Echt, dit is helemaal gehaakt!

Dit is ook zo'n leukerd:


en het kan open, en álles zit erin! Hoe leuk is dat?


Ik vond dit op het blog Greedy for Colour van Kate Bruning. en - jawel - er is een Engelstalig boekje van! Helaas niet in Nederland te koop, maar wel via The Bookdepository. Allemaal op ongeveer playmobil-formaat. De details zijn zo schattig! De theekopjes aan het kastje, de gootsteen, de bankjes op schroeven....Greedy fot Colour  is een heel leuk blog om te volgen!
En verder kwam er aan het eind van de middag eindelijk, eindelijk mijn bestelling Unicat binnen (volgens mij een omweg door heel Europa gemaakt).


Dit doosje moet ik eerst uitzoeken, er zijn veel mensen die een kleur hebben aangevraagd. De bollen die over zijn (aardig wat hoor) staan morgen in de winkel. Aan het eind van de dag maak ik een foto van wat over is! Er zitten leuke kleuren bij :-)

4 opmerkingen:

 1. Superleuk die gehaakte 'kampeerspulletjes'
  Fijn pinksterweekend, geniet van de rust ;)
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk!! 't Is dat mijn kinderen niet meer met Playmobil spelen, maar 't is eigenlijk té leuk om niet te maken.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Das ist soooo süß. Sowas hätte ich auch gern.

  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke "tweede" huisjes zoals jij het noemt! Superleuk voor kids, maar ook om je "tweede" huis mee op te smukken. De lading unicat zal weer zo de deur uit zijn!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...