Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

donderdag 28 mei 2015

Anders

Op zoek naar een breipatroontje kwam ik dit tegen op Pinterest. Dít vind ik leuk - lekker anders, op verschillende manieren te dragen en zeker niet tuttig.

  

Het patroon is in het Engels en te koop op Ravelry
Je vindt op Ravelry een aantal varianten van breisters op dit patroon, leuk om te bekijken!
6 opmerkingen:

 1. Oh leuk! Ben gék op Ravelry en haar onuitputtelijke bron van patronen. Dank voor de link!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi, maar wel erg duur voor een patroontje vind ik ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend leuk idee, dat truitje, je moet er maar opkomen om het zo te maken... Gaaf hoor...
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit truitje is echt helemaal van nu. Wat een leuk idee. Dank je voor de tip en link.
  Welk garen zou je ons hiervoor aanraden? Het origineel valt zo mooi, terwijl dat bij de roze versie echt iets minder is.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...