Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 7 september 2014

Nagenieten

Het was een dag van na-genieten. Van de fijne dag gisteren en van de zomer. Wat een heerlijke dag! Was het van de week nog best een beetje lastig - dat lome, zware nazomerweer - vandaag was het een dag om ervan te genieten.


De laatste bloemen van de stokroos, de diepere kleuren van de tuin, de wiegende graspluimen, de zoete lucht van gerooide uien op het land.


In de buurt staat een prachtige Bloemenrand, beschermd door het hoge mais. Een plaatje!




Ik nam een paar foto's van een komend blog-onderwerp (nog even geduld! Wordt vervolgd!!)


En nu nog even wat haken, morgen weer een nieuwe dag!




2 opmerkingen:

  1. Fijn dat je een dag hebt kunnen genieten van het mooie weer. Dat plaatje belooft wat zeg... Ik wens je een heerlijke nieuwe week,
    Lieve groet, Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, dat belooft wat. Ziet er nu al prachtig uit, ben benieuwd! En het weer houdt aan, nog even verder met genieten!

    BeantwoordenVerwijderen