Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 16 september 2014

3-D


Jullie hebben 'm misschien al ergens voorbij zien komen, maar op mijn blog zeker :-)
Dit prachtige kleed van Jellina, dat er uitziet als een drie dimensionale quilt. Maar dan gehaakt!


Foto

Het hele kleed bestaat uit "wybertjes" die na het haken aan elkaar worden genaaid. Voor dit kleed zijn 18 kleuren/bolletjes gebruikt, maar dat kun je aanpassen aan je wensen. Op het Blog van Jellina vind je de beschrijving (gratis en in het Nederlands en Engels). Van dit motiefje kun je natuurlijk ook heel goed een dekentje, tas, kussen of lopertje maken.

En ik was superblij dat Jellina deze week met het opgerolde kleedje mijn winkel binnenwandelde en vroeg of ik het leuk vond om 'm op te hangen! Joehoe!!! Ik heb een échte Jellina aan de wand :-)


Dus wil je 'm komen bekijken, dan ben je van harte welkom!

Foto

*************

En verder stond deze dag hier eigenlijk alleen maar in het teken van de ongelukken hier zo dichtbij op de A58 in de mist. De hele morgen hoorden we hulpverleners, sirenes en helicopters. Wat een schrik en wat een verdriet. De stemming is bedrukt en ik denk aan al die mensen en families die erbij betrokken zijn.

***********

5 opmerkingen:

 1. Ja het was verschrikkelijk he! Jullie wonen helemaal dichtbij.....
  Het moet verschrikkelijk zijn geweest, zag het net op het nieuws.

  Wat betreft het kleed, hangt goed daar!
  Zou je nog even de maten willen nemen voor me, dat ben ik vergeten en er wordt naar gevraagd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoorde rond twaalven op mijn werk van het vreselijke ongeluk. Wat ontzettend!! En hoe egoïstisch dankbaar dat mijn zoon en schoondochter hun laatste vakantiedag hebben en vandaag niet in de spits vanaf Vlissingen reden! Ik heb verder deze dag alsmaar aan de slachtoffers en familieleden moeten denken. Gruwelijk!

  Jellina's mooie wandkleed heb ik op haar blog al bewonderd, maar ik wil hem in jouw winkel nog graag in het echt zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief van Jellina om haar kleedje zomaar uit te lenen voor je winkeltje! Zo'n mooi stuk krijg je niet elke dag om te tonen.
  Ja, de ongelukken staan niet stil en mist is een vreselijk iets. We zagen en hoorden het hier ook op tv en radio en ik moest meteen aan je denken.
  Sterkte aan de slachtoffers!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je mag showen in je winkeltje, het ziet er prachtig uit.
  Ik hoorde het vanmiddag in een extra uitzending van het ongeluk, vreselijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vooral in de laatste foto is het 3-D effect heel groot, het is net alsof er allemaal kubussen in het gras liggen...
  Wat vreselijk, zoveel ongelukken en zoveel verdriet...
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...