Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 3 september 2014

Van slag - deel 2

Nou, van zóveel lieve reacties, opbeurende - digitale - schouderklopjes (en een bosje bloemen!) wordt ik vanzelf weer vrolijk. Helaas hing er (nog) geen tasje aan de deur...maar de post moet nog komen :-)
Ik baal er nog steeds van, dat blijft nog wel even. Maar omdat ik denk dat de kracht van mijn winkel ligt in de vele voorbeelden die er liggen, die je mag passen - voelen, aaien en van dichtbij bekijken, ga ik niet alles vast leggen. Dat is niet werkbaar, dus hoop ik van harte dat dit een incident was. En om te voorkomen dat jullie iedereen met een groene sjaal bij de kladden pakken: dit pakketje is al door heel veel klanten gekocht, betaald en met veel inspanning gebreid! Dus geen heksenjacht, please, please! :-)

We genieten vandaag van een stralende dag, een cadeautje! Zomaar voor niets kwam vandaag de zon weer op - een nieuwe dag. Vandaag zocht ik een leuke versiering van pompoenen:


Pompoenen met een gehaakt jasje. Ik vond het ideetje op Delightfully Noted. Kun je mooi nog even genieten van een prachtige nazomer.


Andere ideetjes met kleedjes vind je onder het label "Kleedjes"

8 opmerkingen:

 1. Leuk idee om ze een jasje te geven xd.
  Hoop idd voor je mensen niet zomaar alles wegnemen.
  Blijf genieten van alles wat op je pad komt. Al zal sommige dingen erg bitter zijn.
  fijne zonnige dag 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die vind ik leuk!! Misschien moet ik vanmiddag toch nog maar even naar het pompoenstalletje....

  groetjes,

  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jeanet, las net pas het vorige blog. Wat verdrietig en ik hoop dat iemand zich toch heel schuldig gaat voelen en hij weer opeens in de winkel ligt.
  Dit is weer een leuk projectje voor op mijn ellenlange lijst, dank je :( en dank je ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. o Jeanet, wat vervelend voor je dat die mooie sjaal weg is..... Inderdaad een voorbeeld is de kracht voor je winkel, dus alle sjaals mutsen etc. heb je gewoon nodig. Ik hoop van harte dat de sjaal teruggebracht wordt, ....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jeanet. Ook ik zag je berichtje van gisteren net. Naast een (misschien niet de trouwste) volger van je blog ben ik ook een collega.
  Wat verschrikkelijk, ik weet precies hoe het voelt.
  Jammer dat mensen er niet om vragen, maar gewoon nemen.
  Niet beseffend dat er hard voor gewerkt moet worden.
  Ik hoop voor jou dat er nog "eerlijke" dieven bestaan die hun hebzucht even aan de kant kunnen zetten.
  In ieder geval ben ik blij met je blog en ideeën en hoop je nog eens in het echt de hand te mogen schudden.
  Voor nu hoop ik je een klein hartje onder je riem te hebben gestoken en natuurlijk dat je je sjaal snel terug krijgt!

  Heel veel sterkte en succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat vervelend van je sjaal.
  Bedankt voor dit idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jemig, een alarm op je paspop? Vastzetten met spelden? Hangslot erom?? Het is te zot voor woorden..diefstal..bah.
  Hopen dat de dief of dievegge spijt krijgt...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gelukkig gaat elke dag opnieuw de zon op en zie je het met een zonnetje erbij weer een beetje zitten Jeanet! Je brengt ons weer een leuk idee voor de pompoenen, dankjewel!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...