Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

zondag 14 september 2014

Voor frissere dagen...

Wat is het toch genieten met zo'n najaar! De voorspellingen voor deze week zijn prachtig - genieten maar. Maar 's morgens vroeg en aan het eind van de middag merk je goed dat het wel een andere warmte is als midden in de zomer. Daarom is dit kolletje zo handig, voor de frissere dagen of uurtjes. Makkelijk voor op een saai shirt of spijkerjasje.

(Foto's Sa Vitt Jag Vet)

Wat een leuk exemplaar, he? Ik vond het op een Zweeds Blog, maar gelukkig staat er een link bij naar het patroon van Garnstudio, waar je het ook in het Nederlands kunt vinden. Het blog is erg leuk om te lezen (google translate - en je komt een heel eind) en staat vol met leuke interieur ideeën. én deze leuke kol. Ik denk dat ik deze zeker nog eens ga maken!


Ook op Ravelry kwam ik 'm tegen, ook prachtig in twee kleuren!

(foto Knartensmama)

4 opmerkingen:

 1. Wat een mooi patroon. Daar krijg ik zin in.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb het patroon direct opgeslagen! De kleuren op de bovenste 2 foto's zijn echt 'mijn' kleuren!
  Bedankt voor het delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een plaatje...
  Ik wens je een heel fijne nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen