Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 8 september 2014

Mega-Wool-Eater

Vorige week mocht ik de Wool-Eater-deken van Ineke fotograferen. En wát voor eentje :-)Deze mega-grote deken was gewoon te groot om te fotograferen (in de winkel dan), hij meet wel 2 x 2 meter! Daar kun je wel heerlijk onder kruipen als het straks weer koud wordt. Met z'n allen...


De deken is gemaakt van ca. 40 bolletjes Scheepjes Softfun Batik, kleur 2706, en is gemaakt in de Wool-eater techniek (Bavarian Crochet), ik blogde er hier eerder over (met links naar patronen). 
Deze deken werd gehaakt met naald 5.

Om een indruk te geven hoe groot de deken is, bij deze een paar foto's in vol ornaat!


7 opmerkingen:

 1. Dat is wel een bijzonder werkstuk, is dat 40 x 50 gr.? Mooi resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat een gaaf ding!! Het lijkt me een flinke klus, maar.. dan heb je ook wat ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige deken en wat een leuke steek, het ziet er best moeilijk uit, maar als je goed leest en kijkt is het best te doen. Ik heb dus even bij het patroon van Lindevrouw gekeken hoor... anders zou ik het niet snappen...
  Ik wens je een heel fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...