Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************zaterdag 13 september 2014

Subtiel

Op dit blog laat ik vaak voorbeelden zien met veel kleur. Maar verstilde tinten zoals in deze sjaal zijn helemaal prachtig!

Kleurverloop 1

Deze sjaal is gemaakt door Hannie van Tintangel. Ik vind de subtiele kleurenschakering prachtig. Op het blog van Hannie vind je het Nederlandse patroon. Bovendien vind je daar een uitgebreide beschrijving met foto's van een gebreid randje om de omslagdoek.

Door breiwerk steken

Sjaal gevouwen

Het is ook een prachtig patroon voor een dekentje!

Hannie's specialiteit is vilt, op haar blog en op haar website kom je prachtige dingen tegen!

4 opmerkingen:

 1. Prachtig! Ik ga zeker kijken bij Hannie!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig is deze sjaal... heel erg mooi gemaakt. Heb gelijk even bij Hannie gekeken natuurlijk, wat maakt ze mooie dingen...
  Ik wens je een heerlijke zondag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, prachtig mooi!!! Misschien weet ik nu meteen wat ik van de Filigrain ga breien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoals jij het verwoord Jeanet, in verstilde tinten, had ik nog nooit gehoord, maar het is een pracht van een sjaal in een mooi patroontje, ga meteen even langs bij Hannie! Dankjewel voor de tip.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...