Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zondag 21 september 2014

Wintermuisjes

Het is eind september en onvoorstelbaar mooi weer hebben we gehad. Niet te geloven dat we deze week aan de Herfst beginnen. Eigenlijk hebben we voor onze "branche" een paar hele koude, ijzige, natte dagen nodig - waarin iedereen beseft dat het weer écht kan omdraaien. Om nou bij 24 graden te bloggen over dikke kollen, wanten, mutsen en dassen..... maar genieten van dit mooie weer doen we lekker toch!

Toch kan ik het niet laten om over deze lieve Wintermuisjes te bloggen, ze zijn weer van Mary Jane's Tearoom.Ze zijn toch zo snoepig! De muisjes zijn op 2 naalden (3mm) gebreid, en worden later in elkaar genaaid. Het patroon is Engelstalig, maar erg uitgebreid. Je kunt het kopen via Ravelry.
En wil je nog net met deze klassieke winterkleurtjes beginnen? In pastel (of wat je maar wil) kan natuurlijk ook!

6 opmerkingen:

 1. Ze zijn zóoooo schattig, nooit spijt van de aankoop van dit patroon gehad. Groeten Francien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn echt ontzettend lief, deze muisjes... maar voor mij te priegelig om te maken hoor...
  Ik wens je een heerlijke nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een schatjes erg leuk oh ik krijg er zin in ......

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze blijven leuk, de ontwerpjes van Mary Jane, echte snoepjes!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schatjes. Ik hou het hier maar bij haken. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...