Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zondag 31 augustus 2014

We beginnen weer! Haak- en Breiclub

Ruiken jullie dat ook al? Dat stille begin van de aankomende herfst? Buiten - zéker na al die regen - voel, ruik je het vocht. Vanmiddag fietste ik even naar de moestuin en ik verbaasde me over de bomen die al een beetje gaan verkleuren. Gelukkig liggen er nog een paar mooie dagen in het verschiet, maar we kunnen er niet omheen - de zomer loopt op zijn eind. Maar met een ander seizoen beginnen we ook weer met heel veel leuke dingen, het is nl. ook weer tijd - na de zomerstop - voor de Haak- en Breiclub!


Lekker samen breien en haken, nieuwe dingen leren - of misschien juist elke keer hetzelfde :-) Inspiratie opdoen, lekker kletsen met jong en oud.
Wij beginnen weer a.s. donderdag 4 september en natuurlijk ben je van harte welkom!

Birds of A Feather, Knit Together!

Waar?
In de gemeenschapsruimte van de Arnehoeve (Dokstraat – tegenover de Rabobank)

De breiclub is verhuisd naar onze winkel, Markt 1 in Arnemuiden


Wanneer?
Op donderdagavond van 19.30 – 21.30 uur (1e en 3e donderdag van de maand)Tot de Kerst betekent dat: 4 en 18 september, 2 en 16 oktober (30e slaan we over), 6 en 20 november, 4 en 18 december. 

Kosten?
€ 2,00 per avond, excl. koffie of thee (50 cent per kopje)


8 opmerkingen:

 1. Fijn dat jullie ook zo'n clubje starten, wij hebben er al eentje een paar jaar en komen wekelijks samen van 7 tot 10 elke dinsdag. Dan ga ik nog bij een ander clubje dat komt maandelijks samen, elke 3e maandag van 7 tot half 10 en het is superleuk, je doet er veel inspiratie op en iedereen stimuleert elkaar! Allemaal positief!
  Succes ermee!
  Rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, zo'n clubje! Zou dat ook ergens in Rotterdam-Zuid, Ridderkerk en Barendrecht e.o. georganiseerd worden vraag ik me dan af...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In Ridderkerk zie: http://www.alpacamilestones.nl/agenda/
   Elke 1e zaterdag.

   Verwijderen
 3. Wat leuk zeg, zulke avondjes. Je haalt er niet alleen veel inspiratie weg, je leert er vast ook een heleboel. En de gezelligheid niet te vergeten...
  Ik wens je een heerlijke nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook in Emmen hebben we sinds een jaar een haak en breiclub.
  Opgezet vanuit een facebookgroep.
  Supergezellig.
  We zijn te vinden op facebook > Haak club Emmen en omgeving

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zit er gezellig uit. Helaas te ver uit de buurt, maar ik wens alle deelnemers veel creativiteit en gezelligheid toe.

  Fijne dag, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel gezellig Jeanet. Maar te ver vanuit Friesland. Reageer eigenlijk op de kippetjes waar heb je die gevonden ? Wil ze fraag namaken als dat mag en kan natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto van Johanna :) En veel plezier weer!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...