Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

vrijdag 22 augustus 2014

Rood Wit Blauw

Nee, geen vaderlandse vlag vandaag, maar een schitterend dekentje in Blauw en Wit, met een Rood accent. Wat een pracht-dekentje is dit!


Ik vond het patroon weer op Ravelry (nog steeds geen account??? Dan is dit dekentje een hele goede reden om je aan te melden bij Ravelry.com!!) Het patroon is gratis en met een teltekening, zodat de taal geen probleem meer hoeft te zijn. Het rode accent van de stoffen bies is prachtig.


en dat éne rode hartje!


Met wat rekenwerk is dit dekentje natuurlijk aan te passen aan andere maten. Hier vind je nog meer foto´s en informatie. 

7 opmerkingen:

 1. Hoi Jeanet,
  Wat een prachtig dekentje is dat zeg, maar dat ligt ver buiten mijn kunnen hoor. Ik kan wel heel erg genieten van de plaatjes.... Heerlijk!
  Ik wens je een heel fijn weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die is zeker prachtig. Wow gelijk helemaal flieft. Maar vraag me af of ik die ooit af zou krijgen.....ik ga m in ieder geval in mn Library zetten van Ravelry. Dank je wel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is weer echt een voorbeeld van een prachtige deken in fair isle! Het enige nadeel is dat je alles in 1 stuk moet breien wat op den duur wel zwaar wordt denk ik, maar het blijft een kunststukje om te breien.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig! Wat leuk ook, dat ene rode hartje :-)
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor de mooie inspiratie!
  Groetjes,
  Ingrid x
  http://myfunkycrochet.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo ongelooflijk mooi, bedankt voor de link!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...