Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 11 augustus 2014

Leftie nogmaals

Vandaag proefden we een beetje van de ándere zomer... uit spikkeltjes op de buienradar kwamen hier hele korte maar o-zo-heftige buitjes naar beneden. Ik hoop dat de zomer nog lang duurt, maar met dit soort speldenprikjes merk ik dat het einde langzaam, langzaam in zicht komt. Afijn, een hele lange herfst geeft weer heerlijk veel mogelijkheden tot veel haken en breien, toch? :-)

Deze prachtige sjaal liet een klant mij zien en mocht ik van de zomer een keer fotograferen. Ik ben helemaal weg van de kleuren combinatie!
Het patroon is de Leftie, een prachtig patroon van Martina Behm. Het is te koop op Ravelry en nu ook in het Nederlands! Het is echt een ontzettend leuk patroon. Voor een sjaal zoals hierboven is 1 bol Invicta Colour - kleur 975 gebruikt (100 gram, € 8,95), en 50 gram Invicta kleur 1463 (beide bij ons op voorraad). Wil je echt een grote omslagdoek i.p.v. een sjaaltje, dan kun je beter een dubbele hoeveelheid nemen. 

2 opmerkingen:

 1. Ik vind hem prachtig en de kleuren geweldig, die combinatie is zo warm...
  Ik wens je een heerlijke avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze blijft leuk, tof dat hij nu ook een nederlandse versie heeft.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...