Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 7 augustus 2014

Bungelen

Whoehaaa! Die vrijheid om 's middags gewoon te doen waar ik zin in heb! Thuisblijven of niet, fietsen, strand, lezen, breien, samen, alleen.... heerlijk, hoor! Helaas komt het eind al in zicht, maar nog maar even niet aan denken (en ook de weersberichten maar niet volgen!)

Wat een leuk idee is dit:


Gemaakt naar het giraffe-patroon uit het boekje Bungelknuffels haken. Met wat aanpassingen bij de nek e.d. én een leuk passepartoutlijstje is dit een heel origineel kraamcadeautje. Gevonden op het blog van Monique Vos, de schrijfster van het boekje. Hier nog zo'n leuke:10 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee om het haakwerk zo in een lijstje te doen. Bedankt voor de inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihihi ...heel grappig om te zien. Prachtig idee. Super !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. so so cute are there instructions in english?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. IT is form a Dutch book, "Bungelknuffels haken".
   I don't think it is translated in English... :-(

   Verwijderen
 4. Cute ideas !!:) thanks for sharing!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig, wat een schattige schilderijtjes zijn dit zo...
  Fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een goeie idee! :)

  Groetjes,
  Ingrid
  http://myfunkycrochet.blogspot.be/ (dat is mein nieuwe blog!)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ah geweldig die koeienkopjes ook zo leuk !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is echt wel superleuk, vooral de koeiekopjes vind ik geweldig, maar ook de giraf heeft zo zijn charme, leuke ideetjes weer, kan je eigenlijk met elke bungelknuffel maken :-)
  Grtjes en geniet nog van je vakantiedagen!
  rita

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...