Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

zondag 10 augustus 2014

Rustig...

Rustig. Zo zou deze verjaardag voorbij gaan. Heerlijk rustig, want eigenlijk hadden we mijn feestje al gehad deze week tijdens de familie-barbeque. En gisteren zagen we de hele extended family weer omdat mijn moeder uitgebreid haar 75 jarige verjaardag vierde (en bijna iedereen weer terugwas van vakantie). Dus beloofde deze zondag vrij relaxed voorbij te gaan...

...en eindigden we met z'n twaalven aan tafel!? :-)   Gezellig!!!


Ik hoop maar dat ik er nog 47 jaar bij krijg, want dan kan ik nog veel handwerken, bloggen, doorgeven en frietjes bakken. Deze leuke afbeelding kreeg ik vandaag:


Voor mij nog geen tijd om te luieren :-)
Vanaf morgen weer volle kracht vooruit!

3 opmerkingen:

 1. Van harte! Jouw verjaardag is toch afwisselender dan die van mij.... Op 2 januari weet je namelijk zeker dat je binnen zit....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je verjaardag en met die van je moeder, je hebt ze nog, mijne werd helaas zo oud niet, geniet ervan! Leuk feestje hadden jullie! En hopelijk nog vele jaren vol handwerkplezier!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog van harte gefeliciteerd, je bent even "oud" als ik!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...