Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************maandag 11 augustus 2014

Vlechtwerk

Heb je veel restjes katoen? Dan is dit vast een idee voor jou!

Atty's

Dit vrolijke hoesje voor een krukje is gemaakt van vlechtwerk van smalle gehaakte reepjes. Ik vond het idee op het blog Atty's. Voor de reepjes is gebruik gemaakt van een opzel zonder lossen (die dus veel rekbaarder is en niet gaat trekken). Op Atty's blog staat een duidelijk filmpje. Op zit maakt het niet uit welke katoen/materiaal je gebruikt, je moet toch aanpassen aan de maten van je eigen krukje. 


Op Atty's blog vind je een complete beschrijving (Engels, maar met heel veel foto's dat je weinig woorden nodig hebt). 

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee, dank je wel voor de link!
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is heel erg leuk Jeanet, dank voor het delen...
  Ik wens je een heel fijne nieuwe week,
  lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt! Erg mooi! :)
  Groetjes,
  Ingrid x
  http://myfunkycrochet.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...