Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 16 augustus 2017

Chaos

Dat krijg je natuurlijk als je 50 bent......
Of als je een weekje de tent dichtgooit.....
Of misschien was ik vergeten hoe het hiervoor was (ik wil wel eens last hebben van een selectief geheugen 😉).
Wat een CHAOS weer. In mijn hoofd, in mijn huis, in mijn winkeltje. Dat hoofd is de boosdoener, want daardoor zie ik de andere rommel nog beter, denk ik! Het wordt wel weer tijd voor wat structuur en regelmaat, geloof ik. Kind 1 mag volgende week weer naar school, en nummer 2 de week er na. Jeuh!! 

Zijn jullie het niet vergeten? A.s. zaterdag is het weer zoete inval in onze winkel! Monique Vos-Meulenbroek presenteert haar nieuwte boekje BungelBengels haken:


Ze neemt de voorbeelden mee, de boekjes en garens zijn voorradig. Je kunt uiteraard het boekje laten signeren. 

Ik tussen de bungelknuffels en het boekje "Bungelknuffels haken".

De koffie en thee staan klaar en je kunt aanschuiven met je handwerkje als je zin hebt. Misschien vind je nog wel een mooie bol unicat of kom je de nieuwste modellen en garens bewonderen....


***********
Morgen ben ik er de hele dag niet, maar gelukkig neemt Ans de honneurs waar!
De winkel is de hele dag gewoon open volgens normale openingstijden.




3 opmerkingen:

  1. Al een paar jaar volg ik je blog.
    Wij staan nu in Serooskerke op de camping. Fijn op de fiets naar Arnemuiden. Wat leuk Jeanet dat ik je mocht ontmoeten en spreken. Prachtige wolwinkel heb je en bijzonder zoals je de klanten helpt,top. Zit nu in de caravan te genieten van het mooie garen wat ik bij je heb gekocht. Succes verder.
    Hartelijke groet Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat ik zover woon. Lijkt me echt leuk om eens langs te komen.

    Groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kom met mijn dochter langs, bij deze reserveer ik alvast een boekje bij je dan vis ik niet achter het net 🤣. Tot zaterdag.

    BeantwoordenVerwijderen