Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

zondag 7 september 2014

Nagenieten

Het was een dag van na-genieten. Van de fijne dag gisteren en van de zomer. Wat een heerlijke dag! Was het van de week nog best een beetje lastig - dat lome, zware nazomerweer - vandaag was het een dag om ervan te genieten.


De laatste bloemen van de stokroos, de diepere kleuren van de tuin, de wiegende graspluimen, de zoete lucht van gerooide uien op het land.


In de buurt staat een prachtige Bloemenrand, beschermd door het hoge mais. Een plaatje!
Ik nam een paar foto's van een komend blog-onderwerp (nog even geduld! Wordt vervolgd!!)


En nu nog even wat haken, morgen weer een nieuwe dag!
2 opmerkingen:

  1. Fijn dat je een dag hebt kunnen genieten van het mooie weer. Dat plaatje belooft wat zeg... Ik wens je een heerlijke nieuwe week,
    Lieve groet, Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, dat belooft wat. Ziet er nu al prachtig uit, ben benieuwd! En het weer houdt aan, nog even verder met genieten!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...