Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 1 oktober 2024

Hulptroepen!

Vandaag had ik écht de hulptroepen die ik vorige week beschreef. Hoe fijn is dat 😍?! Met een ploegje enthousiaste dames vulden we vandaag de eerste lading Socktoberpakketten. Omdat bijna iedereen een voorkeur (of afkeer 😂😂) voor een aantal kleuren had opgegeven, was het een hele uitzoekerij maar ik denk dat het echt gelukt is!


Manlief liep een aantal keer naar de post heen en weer en ook de sockblanks voor het verrassingsabonnement zijn op de post gegaan. Dat betkende wel de dat voorraad handgeverfde draadjes in de winkel aardig geslonken is. Er hangt nog wel genoeg maar de voorraad in de webshop klopt van geen meter meer dus dat heb ik er even uitgehaald tot er weer opnieuw geverfd is!


Er zijn nog steeds Socktober-pakketten te bestellen hoor! Wil je deze ophalen in de winkel, dan is het raadzaam om deze van te voren te bestellen, dan staat het voor je klaar.
Ondertussen is de herfst echt in het land. Vorige week heb ik met hulp van Ali het aquarium in de zij-etalage geleegd. Dat was nog een heel avontuur want de vissen hingen echt overal. Maar inmiddels zijn de ramen gezeemd (altijd iets waar ik erg naar uitkijk 😂😂😂), en ik ben aan een speer aan het haken geslagen voor wat herfstige items.


Even geduld nog, ik probeer deze week (en anders volgende week - ik kan niet alles tegelijk meer) alles af te hebben. Als ik ga haasten word ik teruggefloten door mijn bolleke en ga ik zwalken. Pfffttt... wat een leerproces weer. Precies zoals Ali zegt: de eerste 100 jaar zijn het moeilijkst... 😁😉.

Morgen is de winkel weer opeen van 9.00 - 17.00 uur. We zitten tot de nok vol met prachtige herfst- en winterbolletjes, kom je kijken? Van harte welkom!