Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 4 oktober 2024

Jingle Bell Block

Terwijl het herfstzonnetje vandaag heerlijk schijnt en de winter nog ver weg lijkt, denken we intussen toch al aan Kerst! Nog 82 dagen ... (dat moest ik ook even opzoeken hoor)

De dames van Haakplein hebben een geweldig leuke Kerst-Cal gemaakt voor een echte Kerstdeken in traditionele kleuren:


Deze Kerst CAL bestaat uit verschillende granny squares die samen grote blokken vormen en
omhaakt worden met een granny stripe cluster. Vervolgens worden de blokken aan elkaar gehaakt tot één grote kerstdeken met een rand eromheen. Het garen is de Durable Comfy (zoals de vorige CAL van Haakplein)

De CAL (Crochet Along) gaat van start op 25 oktober en bestaat uit 5 delen met het laatste deel op 6 december, ruim op tijd voor de Kerstdagen. Je kunt straks de patronen vinden op Haakplein.com

Voor deze CAL is er een garenpakket beschikbaar met de juiste hoeveelheid garen in de gebruikte Kerstkleuren, er wordt gehaakt met haaknaald 3½. De deken wordt maar liefst 195 x 195, een heerlijk groot formaat! Het pakket kun je bestellen in onze webshop. Ze worden in de loop van volgende week uitgeleverd.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten