Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 24 oktober 2024

Gansje

Het boek Bloemen Haken was deze zomer gerust een best-seller te noemen. En nog steeds gaat het boek zeer regelmatig over de toonbank! Maar Sascha is inmiddels al weer bezig met prachtige nieuwe ontwerpen, bijv. van dit schattige gansje in de Onesiegurumi-serie:


Wat een schatje! Dit is een heel leuk (kraam)cadeautje en met Sascha's duidelijke instructies hoef je niets meer in elkaar te naaien. Het patroon kun je bestellen bij Sascha (en kijk zeker nog eens even bij die andere leuke onesiegurumi-patronen)

Het basispatroon is beschreven met katoen maar door andere (dikker of dunner) garens te gebruiken krijg je ook hele andere formaten. 

Zo kort voor onze vakantie kreeg ik ook nog een logeetje. Anna haakte het hexagonvest met de Magnolie (kleur 5) en het vestje mag even in de winkel hangen. Wat een prachtige kleur!


Anna maakt de prachtigste dingen, en haakt ook in opdracht (tip voor de niet-hakers!). Je volgt haar hier op Facebook en hier op Insta. 

Morgen en zaterdag zijn we nog de hele dag open als je nog een projectje wilt uitzoeken, volgende week is de (web-)winkel gesloten!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten