Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 22 oktober 2024

Gedoe

Als je een kleine winkel zoals de onze een weekje wilt sluiten, is er altijd wat "gedoe" voor je zover bent. Dit wordt zo'n weekje! We zijn de hele week nog open en er druppelen nog steeds zulke mooie draadjes, pakketten en boeken binnen. Toch zocht ik vanmorgen ook al wolletjes voor de komende zomer uit.....


Ik had me heilig voorgenomen om voorzichtig te bestellen, niet voor elk bolletje te vallen, vooral niet aan de draadjes te voelen en mijn gezonde verstand te gebruiken. Helaas, deze missie is volkomen mislukt!
Ik kan nog niets laten zien maar er zit weer zóveel moois tussen 😍, compleet weer verliefd. 

Dat duurt natuurlijk nog even, eerst duiken we nog even de herfst en winter in. Dit leuke boek is nog maar pas uit en nu al een succes! Wie kan ook de verleiding weerstaan van die lieve Pieter Konijn? Handig om te weten: de knuffels worden "plat" gebreid en later in elkaar genaaid. Dus geen gedoe met 4 of 5 naalden of een rondbreinaald. Je vindt het boek hier in de webshop.

 

Verder kwamen vandaag de pakketten binnen voor de CAL van Haakplein. De pakketten die zijn besteld gingen vandaag op de post. Wil je nog een pakket bestellen? Wacht dan niet te lang, de CAL start a.s. vrijdag! Je leest er hier alles over terug.



Volgende week is niet alleen de stenen winkel een weekje dicht maar ook de webshop halen we heel even uit de lucht. Deze week is het daarom raadzaam om - als je zeker wilt zijn dat iets deze week nog verzonden wordt - even contact op te nemen of alles daadwerkelijk op voorraad is als je snel met iets wil beginnen. 

Morgen is de winkel weer open, van harte welkom!





1 opmerking:

  1. Het Pieter konijn breiboek is echt een aanrader, ook als je nog nooit een knuffel hebt gebreid is het duidelijk beschreven en goed te volgen.

    BeantwoordenVerwijderen