Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 18 mei 2024

Vissenpost en uit-tip!

Het zal vast aan de hoeveelheid hemelwater hebben gelegen die hier in het zuiden is gevallen: de vissen kwamen weer binnenzwemmen! Ik deel met jullie deze leuke inzendingen even:

 

Deze bijdrage van Vera deed mij echt schaterlachen! Zó origineel 😍 Ze schreef: "De Vis-sokken zijn gebaseerd op de vlag van Arnemuiden, wit met blauwe golven en het kroontje wat het gemeentewapen van Arnemuiden symboliseert." Hoe gaaf is dit?!

 

En donderdag kwam een delegatie van de Kantkloskring uit Serooskerke (S) een prachtig werk brengen: de gekantkloste vissen waren in een waar kunstwerk verwerkt (ik begreep dat de dames op het strand het verweerde hout zelf hadden gejut).En gisteren lag deze leukerd (al de 3e bijdrage van Ester) op mij te wachten na job2. 


Het is zó bijzonder dat er zoveel binnenkomt, uit het hele land en daar buiten. Je kunt nog steeds meedoen, je vindt hier alle informatie. Over 4 weken moeten de bijdragen binnen zijn, ik heb nog wel even tijd nodig om het aquarium in te richten 😂. De visserijdag is op 29 juni, het belooft zo'n leuke dag te worden!

Helemaal blij werd ik ook van de opkomst op de breiclub van afgelopen donderdag. Het was een beetje haringen-in-een-tonnetje (om in stijl te blijven..) maar zó gezellig!


Ik wens jullie een heel fijn Pinksterweekend! Nog een uit-tip: 2e Pinksteren is er op Westkapelle de jaarlijkse Verklederdrachtenshow. Zeeuwse klederdrachten, nieuwe toepassingen, muziek en verkoop van Walcherse klederdracht. Een aanrader! Je leest hier meer. (ik was graag - in dracht - gegaan maar ik durf even niet vanwege de recente Menière-aanvallen).1 opmerking:

  1. Wat een feest gaat dat worden, heel veel plezier.
    En fantastisch, die sokken!

    BeantwoordenVerwijderen