Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 15 mei 2024

Whirling Leaves

Het is deze week echt weer een week van uitersten wat het weer betreft. Van warm en zonnig (zie je me zweten en puffen?) naar koel(er) en alweer nat. Het is wat het is, we veranderen er weinig aan. Prima handwerkweer vandaag, dat zeker wel 😉! Always look on the bright side of life....

Tijd voor een handwerktip: Jellina bracht deze week weer een prachtig patroon uit:


De ruime sjaal/omslagsoek is gehaakt in de illusie/schaduwtechniek met 2 verschillende bollen Whirl of een ander verloopgaren zoals bijv. unicat. Je combintatie-mogelijkheden zijn eindeloos.


Maar je kunt uiteraard ook effen kleuren kiezen of een heel ander materiaal. Wat een geweldig ontwerp is dit weer 😍. Het patroon is te koop via de website van Jellina in Engels en Nederlands, je vindt er ook meer informatie over de materialen en afmetingen.


Morgen (donderdag) is er weer een breiclub-avond. We zitten alweer een beetje op het eind van het "seizoen", er is nog 1 avond gepland op 6 juni en dan nemen we een zomerbreak!


4 opmerkingen: