Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 6 januari 2024

Verrassingsabonnement Handgeverfd garen 2024

O jongens, het wordt echt wat! We spenderen elk uurtje nu aan het inrichten en opbouwen van de laatste dingen. Nog maar weer eens een Kallax-kastje erbij gehaald (wij kunnen deze inmiddels met de ogen dicht in elkaar zetten) en achter de coulissen is het nog láng niet klaar. Tussendoor uiteraard gewoon aan het werk bij Job2. 

Vandaag verhuisden de handgeverfde garens vanuit het kastje naar de muur. Het kastje bleek toch niet zo geschikt voor de handgeverfde wol omdat de klanten alleen de "kontjes" van de strengen zien 😉. Ze hebben nu weer een plekje aan de muur en ik kijk er zó naar uit om die verfpannen weer aan te zetten!


Het brengt mij weer bij de inschrijving voor een nieuw verrassingsabonnement van handgeverfd garen voor 2024 !

Voor wie nog nooit heeft meegedaan: Als je een abonnement afsluit krijg je 4 x per jaar een verrassingsstreng handgeverfd garen toe gezonden. Bij inschrijving kun je aangeven van welke kleur je houdt - of juist niet. We proberen daar rekening meer te houden.

Je kunt dit jaar kiezen voor 1 soort wol, de luxe sokkenwol:

Abonnement Sokkengaren - luxe:

Met dit abonnement ben je verzekerd van 4 x 100 gram handgeverfd sokken-garen. Uiteraard kun je er unieke sokken van breien (100 gram is genoeg voor een paar sokken) maar ook is het garen geschikt voor sjaals, kollen en nog veel meer. Per zending krijg je ook een idee of patroontje geleverd. Deze garens zijn luxer dan regulier sokkenwol: exclusievere en/of zachtere garens, bijzondere verf-technieken, etc. Maar áltijd geschikt én genoeg om er sokken van te breien (minstens 20% polyamide voor de slijtvastheid).

De strengen zijn uniek in zijn soort, niemand krijgt hetzelfde. 

We zenden de strengen rond 1 april, 1 juli, 1 oktober en rond de Feestdagen in 2024. Inschrijven kan tot 31 maart 2024, en vol = vol. 

(inclusief 4 x verzenden - € 89,00)

Je vindt het abonnement hier in de webshop


Natuurlijk ga ik dit jaar ook andere garens verven dan sokkenwol. Deze komen in de winkel te hangen en ik probeer met regelmaat de webshop te updaten. 

***

Inmiddels zijn de eerste aanbiedingspakketten ook in de webshop gezet, de komende week vul ik deze met regelmaat aan! Bizar dat de extra ruimte in de winkel gelijk al helemaal gevuld is terwijl de nieuwe zomerbolletjes nog niet eens zijn geleverd 😂......

1 opmerking:

  1. Wat fijn die extra ruimte!
    En ja, die mooie garens wil je graag helemaal kunnen zien. Mooi zo aan de muur.
    Succes!

    BeantwoordenVerwijderen