Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 12 oktober 2023

Zoveel te doen....

Het liedje van Toontje Lager uit 1983 galmt de hele dag door mijn hoofd "Zoveel te doen, ik heb nog zóveel te doen"! Mijn to-do lijstje ziet er beslist anders uit dan 40 jaar geleden maar is niet minder lang. En veel tijd om iets weg te strepen had ik niet vandaag, er kwam alleen maar meer bij.

Dus geen lang blogbericht maar zo maar wat dingen:

De strengen die ik van de week verfde zijn droog, vanavond nog een labeltje eraan en dan in de kast. Er gingen al aardig wat strengen mee met klanten naar huis!

Deze prachtige kleur van de Cloud Tweed is weer op voorraad. Hier wil je toch gelijk aan beginnen? 2 voor een grote sjaal, 3 voor een trui, 4 bollen voor een lang vest. 


In de winkel liggen veel voorbeelden van truien, vesten, dekens. Zo raak je geïnspireerd, kun je voelen hoe zacht iets is, kleuren combineren, passen en vergelijken. En nee, de modellen zijn niet te koop 😂, ik zou niet weten wat ik zonder zou moeten. Ik probeer van veel garens een voorbeeld te laten zien, dat lukt niet altijd. Soms moet ik het met een plaatje doen!
En heel soms vergeet ik het plaatje te posten....


Zoals deze leuke Virussjaal, gehaakt van 2 bollen 8-draads sokkenwol van LangYarns. Kies je favoriete kleurtje!



En deze simpele halve-granny-omslagdoek heeft echt niet meer nodig door het geweldige garen: Lang Mille Colori Socks&Lace Luxe. 

Ik duik de winkel nog even in, nog zóveel te doen! Enne, morgen (vrijdag) heb ik een late dienst. Ik ben dan 's morgens nog in de winkel maar vanaf ca 12 uur neemt Ali het echt over. Zaterdag ben ik er weer zelf de hele dag. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten