Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 28 augustus 2021

Nazomeren

De schoolvakanties zijn (zo goed als) voorbij, alles gaat weer een beetje terug naar "normaal" (alhoewel dat een discutabel begrip is tegenwoordig). De dagen worden merkbaar korter en er liggen nog heerlijke nazomer-dagen in het verschiet. Toen het weer na een druilerige morgen wat opknapte springen er nog heel wat mensen op de fiets om een leuk najaars-projectje uit te zoeken. En dan is de keuze best moeilijk, nu al die nieuwe garens binnenkomen. Maar ik hoop dat ik iedereen weer een beetje op weg heb kunnen helpen. Af en toe nog een beetje met het klamme zweet op de kruin maar ik hoop dat niemand dat gemerkt heeft.

 

Ik maakte mijn eerste herfstsjaal klaar, met geweldig zacht garen van Lang. Van de week meer daarover! Als ik die herfstkleuren zie krijg ik toch wel zin in de herfst hoor....


Verder zette ik de strengen die ik deze week verfde in de webshop (of wat er van over is...😉)
En tot slot nog dit superleuke ontwerp van Sascha:Deze schattige walvisjes zijn zo lief! Het ontwerp komt in het nieuwe boek van Sascha "Onesiegurumi", dat eind van de week uitkomt. Het patroon is los te verkrijgen in onze winkel of op de website van Sascha. Maar je kunt uiteraard ook nog enkele dagen wachten tot dit nieuwe leuke boek uitkomt! Je kunt het uiteraard alvast bestellen in de webshop.

Fijn weekend allemaal!

3 opmerkingen:

 1. Na je ziek zijn toch weer leuk bezig.
  Knap hoor, Jeanet.
  Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijl ben je weer opgeknapt.
  Wat heerlijk al die herfstkleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige sjaal, die kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...