Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 23 augustus 2021

Weekend :-)

Dat weekend-gevoel, maar dan op maandagavond. Hoe lekker is dat! 

Ik was stellig van plan om vóór het weekend wat te bloggen maar het kwam er gewoon niet van. Het is heerlijk als de kinderen in het weekend thuis zijn en we van elkaar kunnen genieten. Nu ze groter worden en ik ook meer buitenshuis werk, is een weekend samen doorbrengen niet meer van zelfsprekend. 

Toen ik vanmiddag thuis kwam van mijn werk doken we nog even de moestuin in. Oef! Werk aan de winkel.... 

Maar toen ik vandaag hoorde dat het team-overleg morgen niet doorging, sprong ik stiekem een gaatje in de lucht. Dat betekent gewoon een héle dag voor mij. Geen telefoon, geen winkelbel, drie keer raden .... :


Afijn, voorpret zát! Jammer dat het allemaal op 1 dag gepropt moet worden. Maar het gaat vast goedkomen!

Wat ik afgelopen zaterdag aan jullie wilde laten zien is deze nieuwe binnenkomer:


Deze kluwen van strengen hangt bij gebrek aan ruimte maar even aan het plafond. De opmaak is niet zo handig in een volle kast en zo kun je alle kleuren prima zien.



Nalya is een zacht garen van 50% wol – 50% acryl, met een leuk kleureffect. Elke streng is opgebouwd uit 3 kleuren die elk 122 meter bevatten. Het heeft een subtiele glans en uit 1 streng kan al een project worden gemaakt zoals shawl of col. Een streng van 250 gram heeft 365 meter en de aanbevolen naalddikte is 8-9.


Het garen vind je hier in de webshop en uiteraard deze week in de winkel. Maar die gaat pas woensdag open - eerst nog een dag vrij!

2 opmerkingen:

  1. Na vandaag zullen bij jou de strengen wel aan de lijn hangen. Ben benieuwd.
    Wat staat de gele broodtrommel daar mooi in de winkel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De strengen zo aan het plafond staat ook nog eens heel gezellig. Zo vind je altijd weer een plekje voor garens :-D

    BeantwoordenVerwijderen