Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 10 augustus 2021

Koekje...

Het was al een tijdje geleden dat ik vrij was op mijn verjaardag. Na mijn vroege dienst van gisteren begon de voorpret een beetje, die maandagavond is het leukst. Dan komt tenslotte die hele vrije dinsdag nog 😁. De koters hadden gisteren de cadeautjes al gereed want met een "volwassen" gezin is lang niet iedereen meer vrij. Ze hadden er echt werk van gemaakt en ik ben heerlijk verwend.


Hoewel ik midden in de zomer jarig ben zit ik zelden buiten feest te vieren. Óf de mussen vallen van het dak, maar meestal regent het op 10 augustus. Hoewel de zomer deze week echt wel schijnt te komen, moest-ie vandaag nog een beetje op gang komen...


Bij de buurman hadden we een heerlijke taart besteld maar ik was een béétje vergeten dat ongeveer iedereen op vakantie was, geen tijd had of met andere dingen bezig was. Soort koekje van eigen deeg, zeg maar.... Dus vierde ik mijn 54e verjaardag met Facebook (dank voor alle felicitaties, lieve wensen en de opdrachten om er een leuke dag van te maken 😂) en mijn moeder. 


Morgen weer aan het werk, daar ben ik goed in! Er is een nieuwe collectie superleuke sokkenwolletjes binnengekomen en morgen gaan er ook veel unicat-bolletjes op de post. 
De winkel is open vanaf 9 uur, van harte welkom!



12 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag lieve Jeanet, dat er nog vele mooie jaren mogen volgen. Enne ..... die prachtige taart is morgen ook nog lekker, heerlijk, ik hou ervan.

    Liefs Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
    Ze hadden je cadeautjes mooi ingepakt. Leuke verwennerij.
    Morgen vier je gewoon dat je 54 jaar en 1 dag bent met nog een heerlijk stuk taart!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hartelijk gefeliciteerd, Jeanet! Oh, die taart komt natuurlijk wel op...
    Wat een mooie pakjes lagen er op je te wachten!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd! En fijn, dat je veel tijd voor jouw moeder had ;)!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een heel fijne verjaardag en nog vele blog-jaren! Als ik ooit nog eens in Arnemuiden kom, bezoek ik zeker je winkel nog eens!Groeten uit Spanje, Kristine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hartelijk gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nog hartelijk gefeliciteerd. Hopelijk heb je het nu wel lekker buiten gevierd.

    BeantwoordenVerwijderen