Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 18 augustus 2021

Rebel Ripple

Pfffttt..... waar zou je toch een winkel met wat tijd kunnen vinden...? Ik zie zoveel leuks en soms komt er zo weinig (zichtbaars) uit mijn handen. Deze kom ik zojuist weer tegen. Het patroon bestaat al even maar ik heb er nog nooit over geblogd, hier zou ik zo weer aan willen beginnen:

Foto en patroon Polly Plum


Foto en patroon Polly Plum

Ik kan wel 100 kleurencombinaties bedenken met bijv. Softfun of Miami. in toon-op-toon kleurtjes, in jungle-kleurtjes, in lief roze of stoere kleurtjes. Of van 2 bollen unicat? Baby, kinder- of juist groot formaat? Alles kan! Oef! 

Het patroon is de Rebel Ripple van Polly Plum. Je kunt dit Engelstalige patroon kopen via Ravelry of Etsy. Het is een patroon met tekst én schema, dus dat is prima te doen.
Pollu Plum heeft nog meer dekentjes in deze stijl, hier vind je er nog meer. Maar ook voor andere patronen kun je bij haar terecht. Hier alles op een rij op Ravelry en hier een deel op Etsy
Nu nog tijd........







3 opmerkingen: