Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 26 augustus 2021

Lappenmand

Helaas, ik zit in de lappenmand.... Niks ernstigs, maar wel beroerd! Ali nam vandaag de honneurs waar en morgen - vrijdag 27 augustus - sluiten we de winkel een dagje! Zaterdag 28 augustus ben ik wel weer present. Fris en fruitig 😁. 9 opmerkingen:

 1. Sterkte Jeanet, wel goed uitzieken hoor !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker onder de wol😴😴 en uitzieken. Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel beterschap gewenst,Jeanet! Neem de tijd om goed uit te zieken. De rest is nu eventjes niet belangrijk (komt later wel goed).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hopelijk voel je je al weer wat beter. Pas goed op jezelf hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beterschap en pas goed op jezelf en niet te vroeg weer aan het werk want dan blijf je vaak kwakkelen.
  Goed weekend, Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...