Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 24 augustus 2021

Genieten!

Kijk, zo'n team-overleg wat onverwacht niet doorgaat is voor mij een klein cadeautje. In plaats van een "gebroken" vrije dag had ik opeens een h-e-l-e dag tot mijn beschikking en ik heb mijn tijd dan ook goed besteed. Met koffie leuten en met kleurtjes kliederen, het zit 'm in kleine dingen, he?!

Geen doel, geen opdracht, gewoon go-with-the-flow! Genieten 😍... een impressie van mijn geklodder vandaag:


Wat je natuurlijk niet ziet is de bende in mijn keuken. Natuurlijk zou ik best een aparte ruimte willen hebben voor mijn geklieder. Zo'n indie-dyer-studio 😂, maar die staat nog op mijn verlanglijst.  We hebben geen schuur, garage, bijgebouw of zo over en tot die tijd (en zo doe ik het al 10 jaar) is mijn keuken het laboratorium. Huisgenoten slaan op de vlucht want die houden helemaal niet van de zure luchtjes en natte wol-dampen. Bovendien is het altijd een gesjouw van jewelste want al die potjes, flesjes, poedertjes en pannen kan ik natuurlijk niet in de keuken laten staan. 




Maar goed dat onze keuken ook de nieuwste niet meer is. En - gelukkig - ook niet smetteloos wit!


Ik probeer zo veel mogelijk handschoenen te dragen. Maar soms gaat het mis.... een gaatje! Maar na 3 afwasjes zie je daar niets meer van.


En nu hangt het wasrek weer vol. 4 kilo - 40 strengen hebben weer een lekker kleurtje gekregen. Het droogt als een tierelier, misschien morgenmiddag de eerste strengen in de winkel!


Na zo'n dag vraag ik me af waarom ik dit niet véél vaker doe. O ja, 2 banen 😂....


Morgen is de winkel weer open vanaf 9 uur, van harte welkom!




5 opmerkingen:

  1. Petje af voor jou! Je doet het allemaal en meestal nog met een lach en humor ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat wasrek vol strengen bij jullie in de tuin ... Heerlijk! Zo'n was wil ik iedere dag wel aan mijn waslijn ;-)
    Fijn zo'n onverwachtste dag vrij!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Met andere woorden de slaapkamers doen nog net niet mee met alle garens en verven hihi. Wacht maar als de kinderen echt op zich zelf wonen dan zijn de slaapkamers ook niet meer veilig voor jou. Het is weer een vrolijke kleuren rek geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. het wasrek, wat een fantastische foto. Wat een mooi werk, dit kleuren van wol.

    BeantwoordenVerwijderen