Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 3 juli 2021

Ups en Downs

N

De dagen en weken vliegen werkelijk voorbij. Er gebeurt op dit moment zo veel (= er moet nog zoveel gedaan worden) dat ik het niet zo goed meer kan bijhouden, ik probeer maar niet te ver vooruit te plannen want anders overziet mijn brein het even niet meer. Gisteren kwamen vlak voor mijn late dienst nog een paar "doosjes" binnen - yep! Een deel van de nieuwe wintercollectie!!


Manlief kreeg een kleine hartverzakking.... 😂.


Het levert me al weken hoofdbrekens op waar ik het ga laten. Het is niet dat er nog niks ligt in de winkel, he?! En deze winterwolletjes zijn vol volume, fluffyness en zooooooo zacht. Ik wil alleen maar aaien!Maar voor ik me volgende week op dat karwei ga storten moet er nog wat elders gewerkt worden, mijn geliefde BTW-administratie moet weer afgerond worden en in de tussentijd moeten we moeders nog verhuizen. Ik denk zo maar dat juli best een bezige maand gaat worden! Mocht je een paar dagen niets van mij horen op dit blog, dan leg ik de zachte wolletjes op zijn plek, pak ik verhuisdozen in of ben ik verloren in herinneringen omdat alles van vroeger door onze handen gaat. Vandaag nog een mooi draadje in de spotlight: Lang Cashmere Soxx - een superzacht draadje waar je hele luxe sokken van kan breien maar uiteraard ook geschikt is voor heel veel andere projecten!


Het is zo jammer dat je niet kan voelen via het internet 😂, want dan zou je gelijk óm zijn. Deze sokken wil je gewoon nooit meer uitdoen!

Maar ook voor sjaals is dit superzachte garen geschikt! Martina maakte een begin van een golvensjaal met de blauwe kleur:


Dit prachtige patroon is te koop via Ravelry, het is een patroon van Katrine Wohllebe en is ook in het Nederlands te koop.

De bollen Cashmere vind je hier in onze webshop en uiteraard in onze winkel!

Ik duik de winkel weer in en probeer ondertussen nog wat aan de boekhouding te doen. En af en toe aaien natuurlijk ........... Fijn weekend!4 opmerkingen:

  1. Ohhh durf het bijna niet te zeggen, je bent al zo verschrikkelijk druk. Maar het linkje naar de webwinkel werkt niet....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Altijd zo'n rare gewaarwording: winterbolletjes middenin de zomer. Maar zo gaat dat nu eenmaal in winkels. Veel plezier en succes met alle bolletjes op de plek leggen. Hopelijk ben je al (bijna) klaar met de BTW-administratie. De golvensjaal is erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een winkel geeft altijd bedrijvigheid. Maar de wolletjes zijn wel heel erg mooi en aaibaar.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...