Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 29 juni 2021

Kleurrijk

De afgelopen dagen zijn we aardig weggespoeld! Wat een regenwater hebben we gezien. Niets zo onvoorspelbaar als een Hollandse zomer.... en met een maximum temperatuur van 15 graden durf ik best hardop reclame te maken voor sokkenwol 😁. Want we hebben toch leuke wolletjes binnengekregen!


Deze serie Twin Soxx van Langyarns kreeg de toepasselijke naam Colorful. Je kunt 2 identieke sokken breien uit een bol van 100 gram (tot maat 46). Maar ik zie zeker ook toepassingen voor andere projectjes met deze prachtige kleuren!
Morgen in de winkel (moet nog een plekje vinden dus voorlopig gewoon uit de doos verkopen) en uiteraard in de webshop! (helemaal onderaan).

Morgen is de winkel weer open van 9.00 - 17.00 uur, van harte welkom!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...