Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

dinsdag 20 juli 2021

Pauze

 Stil hier he? 😁

Het was mijn eerste vrije dag sinds weken en ik was vandaag een beetje aan het bijkomen. Veel late diensten - niet mijn favoriet - de verhuizing en mijn eigen huishouden kon ook wel een beetje aandacht gebruiken. Ik heb me zelfs niet eens laten verleiden tot wol-verven! Ik deed weinig tot niets nuttigs vandaag en dat beviel prima!


Nou, helemaal niks deed ik natuurlijk niet 😁, hier viel genoeg te doen!


En die moestuin groeit nog dicht met groente én onkruid.
Voor de aardappelen en de tomaten moeten we vrezen (Phytophthora) maar de kruiden en andere groenten doen het prima. 


En af en toe even 's avonds d'r uit!
Nou ja, je begrijpt wel dat er van bloggen soms wat minder komt. Het zij zo. Genoeg te melden maar er gaan maar 24 uur in een dag - en daarvan moet ik er een paar slapen want anders gaat het niet zo goed....

Morgen is de winkel weer open van 9.00 - 17.00 uur!


9 opmerkingen:

 1. Wat hebben jullie een prachtige tuin en wat lijkt het mij heerlijk om zo dicht bij de zee te wonen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dan heb je lekker veel te vertellen als je wel blogt toch. Genieten is ook belangrijk hoor. Lekker in je tuin of bij het water wat wenst een mens nog meer. Wel jammer van de tomaten en aardappelen. Succes weer de komende dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk toch even niks doen die aardappelziekte is een plaag voor aardappelen en tomaten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bijna iedereen blogt wat minder en er wordt ook veel minder gelezen op de blogs. Dus... laat je maar lekker even gaan .. Een mens kan nu eenmaal niet alles, al denk ik dat jij wel een vliegende duizendpoot bent:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat jullie af en toe naar de zee gaan en genieten van de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke, gezellige tuin!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Und wie ich das verstehe. Ehrlich gesagt würde ich so einen schönen Spaziergang am Meer auch ab und an dem Blog vorziehen. *G*
  Liebe Grüße
  Manu

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Even wat rust nemen en minder moeten is goed voor je. Fijn genieten van jouw tuin en van strand en zee. Bloggen mag je nu ook best op een laag pitje zetten. Dan kun je weer nieuwe energie opdoen.

  Fijne dag, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen