donderdag 8 juli 2021

Kleurtjes!

De vakantieperiode breekt weer aan. De winkel blijft deze zomer gewoon open, maar als de mussen van het dak dreigen te vallen kunnen we de winkeltijden wel aanpassen. Kijk daarvoor dan even op het blog of bel even als je een bezoek wilt plannen.

Op vrijdag 16 juli is de winkel 1 dag gesloten.

Zoals je merkt staat het bloggen op dit moment even op een lager pitje. Het bloggen kost best wat tijd en daarvan heb ik op dit moment nóg iets minder dan anders. En ach, met 3.500 eerdere blogberichten is er altijd wel wat inspiratie te vinden. 

Verder houden onze leveranciers soms ook even pauze of doen wat rustiger aan. Wil je nog een bol unicat bestellen? Doe dat dan vóór 13 juli, dan gaat je bestelling nog mee, anders wordt het half augustus. Natuurlijk hebben we altijd een voorraad in de winkel staan maar wil je net die ene kleur of een afwijkende lengte, wacht dan niet te lang!

3 opmerkingen:

 1. Af een toe een blog uit de oude doos daar is niets mis mee hoor.
  Altijd goed voor jezelf blijven zorgen is belangrijk, ik denk zelf het belangrijkste. Succes met alle ballen die je in de lucht probeert te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is prima hoor,denk aan jezelf.
  Ik was vorige week op vakantie in Arnemuiden en ben in de winkel geweest, heb je even gezien voor je aan je late dienst begon. Garen,lang yards milton, gekocht voor een trui voor mijzelf in een mooie roodbruine tint met een vleugje beige en blauw.zin in om aan te beginnen, maar eerst andere afmaken. Groetjes van Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd leuk om oude berichten nog eens te lezen. Zeker als er leuke tips in staan. Misschien een idee voor jezelf om af en toe even terug te blikken. Dat kost minder tijd dan een nieuw bericht te maken. En sommige haak- en breiprojecten mogen best nog eens langskomen.

  Fijne dag, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...