Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 27 juli 2021

Genieten

Wat doe je op een vrije dinsdag als het vaker wel dan niet plenst van de regen? Niet dat ik nou op een zonnige dag naar het strand was gegaan, he? 


Natuurlijk moesten de verfpannen weer eens tevoorschijn worden gehaald. Ik had nog verschillende soorten garens, van alles een beetje. En géén druk, deadlines of opdrachten. Kijk, dat schept perspectieven! Maar dochterlief - die nu lekker ook weer meer thuis is in de vakantie - had eerst nog andere plannen in de keuken. Ze had een recept gevonden voor een Perzische liefdestaart. Dát moest natuurlijk eens uitgeprobeerd worden:


De ingrediënten waren het probleem niet, het meeste hadden we toch wel in huis.
Maar ze had wat ruimte nodig 😂
(Kind van d'r moeder...)


Maar eh, écht lekker hoor! Het vrolijke vissen-tafelkleed kocht ik overigens anderhalf jaar geleden tijdens onze reis naar Viano do Costello in Portugal


Na deze heerlijke versnapering konden we lekker aan de slag. Het was heerlijk om weer eens samen te verven, ook dat was echt héél lang geleden.


Wat een heerlijke middag. De strengen hangen nu in de schuur te drogen, het kan met dit weer natuurlijk best even duren. Ik waag het toch niet om alles vannacht buiten te laten staan.


De winkel is morgen weer open vanaf 9 uur!

En kijk, een waterig zonnetje!2 opmerkingen:

  1. Een topdag! Leuk, gezellig, lekker, kleurrijk. En wat een fantastisch tafelkleed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heeeerlijk !! daar kan je weer even op teren !!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...