Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 25 juni 2021

Origami

Het was een échte van-hot-naar-her week. Pffttt... mijn hoofd tolt er een beetje van en vandaag was het weer aardig schakelen tussen al die verschillende werelden, jobs, taken en rollen. Toen ik klaar was in het verpleeghuis rolde ik zó de winkel in om klanten te helpen met bollen en patronen. Gelukkig stond manlief aan het fornuis een heerlijke maaltijd te koken, dochterlief kwam het weekend thuis met een vriendin en zoonlief van zijn werk. De chaos is compleet en het is prima zo!

Tussen de buien door kon ik nog snel foto's maken van deze Origami-sjaal uit het nieuwe boek van Sascha: 


(Ik kan het niet helpen maar die klimroos bloeit nu zó verschrikkelijk mooi dat ik 'm om de haverklap op de foto zet)

Dit is weer zo'n super leuk patroon! Deze versie is gehaakt van 5 bolletjes LangYarns Sokkenwol. Dit garen is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Je vindt het patroon in het boek Meer Sjaals van Sascha. Het 2e boek blijkt net zo'n topper als het 1e boek! Beide boeken zijn verkrijgbaar in de winkel als ook via onze webshop.


Je kunt het patroon ook los kopen in onze winkel of via á la Sascha. Het patroon staat beschreven met 5 bolletjes katoen ipv sokkenwol. Gaaf dat deze patronen zo goed te maken zijn met verschillende garens en kleuren!




Morgen is de winkel weer open van 9.00 - 16.00 uur! (Welkom in de chaos 😁)










5 opmerkingen:

  1. Prachtige sjaal en zo mooi op de foto samen met de stokroos!
    Hopelijk een wat rustiger weekend met natuurlijk morgen (zaterdag) wel lekker veel mensen in de winkel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het viel wel mee hoor van die chaos was in de winkel weinig te merken. Was leuk je weer eens te zien en in de winkel te neuzen.
    Ben ook weer blij met mijn aankopen voor het saartje vestje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk he al die bloeiende klimrozen, hier ook hoor. Prachtige sjaals weer van haar hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De klimrozen zijn echt prachtig en maken de foto's extra mooi. De origamisjaal is echt een topper. Jouw versie van sokkenwol ziet er uitnodigend uit. Heerlijk dat de winkel weer open is en langzaam alles weer terug gaat naar normaal.

    Fijn weekend, Margaret

    Fijn weekend, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi om ze zo alle drie op een rijtje te zien hangen. En war een prachtige klimroos inderdaad!

    BeantwoordenVerwijderen