Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 12 juni 2021

Samen

Vandaag was het Knit in Public-day. In 2005 startte Danielle Landes de eerste keer een publiek evenement waar breisters elkaar in het publiek ontmoetten en samen breiden. Nu deden wij dat ook al een paar keer natuurlijk 😉. Hoewel er op dit moment lekker veel versoepeld wordt met alle corona-regels, durfde ik dat niet aan, een oproep om samen voor de winkel te gaan breien. Soms ben ik nog steeds verrast over de reikwijdte van dit blog en het zou wel een beetje absurd zijn om géén Brei-festival te kunnen organiseren maar een week later de markt vol breiende dames op anderhalve meter (hoop je dan maar, he?!) te hebben. We houden het te goed!

Voor vandaag in elk geval nog een leuk patroon van een zomers shirt gebreid van boven naar beneden!

Foto en patroon: Schachenmayr

Je vindt het gratis patroon hier (ook in het Nederlands)

Dit garen heb ik niet in de collectie (ik heb nog wel een wensenlijstje) maar met nld 3½ is hier vast een alternatief voor te vinden!

Heel fijn weekend, allemaal!


1 opmerking:

  1. Ja zoiets voor je deur is nog niet handig. Ik snap je wel hoor. Maar we gaan er van uit dat we volgend jaar weer los mogen hoor.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...