Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 9 juni 2021

Zomers

De kapotte velletjes brachten gisteren heel wat reacties te weeg. Als ik alle zalfjes moet gaan uitproberen dan ben ik én een klein kapitaal kwijt én kan ik mijn dagen invullen met smeren. Gelukkig ken ik mijn kwaaltje wel (ik heb het al 30 jaar, heb ik uitgerekend) en ik weet dat het écht weer over gaat. Het algemene advies "niet te veel handen wassen en niet met zeep" is in corona-tijd en met mijn andere job wat lastiger maar het komt echt wel goed.

Ondertussen genieten we van de zomer. De winkel ligt vol met heerlijke zomer-draadjes en vanaf vandaag zijn ook de tijdelijke zomer-kleuren van unicat weer leverbaar:


Deze kleurtjes beginnen allemaal met écht wit en verlopen zo langzaam naar een vrolijke zomerkleur. (niet te verwarren met de soft-serie, deze hebben creme als beginkleur).
Je vindt ze in mijn webshop ergens helemaal onderaan de ruim 150 kleurtjes (er valt wat te kiezen!), en zijn leverbaar in heel veel verschillende lengtes!

Foto: Ravelry Krebinette
2 opmerkingen:

  1. Ik heb het festival pakket ontvangen. Wat een verwennerij, mooie garens, patronenboekjes,veel om van te genieten. Dank je wel, Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed als je zelf weet wat je met je handen te doen staat. Wel wat lastiger als je in de zorg werkt, maar daar vind je vast ook een draaglijke modus voor.
    De bollen garens zien er echt zomers uit.

    Fijn weekend, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...