Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 22 juni 2021

Bezig......

Het is écht niet dat ik geen ideeën of inspiratie heb, maar wel veel te weinig tijd! Het bloggen schiet er een heel klein beetje bij in, de laatste tijd. Maar in de tussentijd ben ik aan het werk (2x 😉), ik heb vandaag 4 kilo wol geverfd en nog zo een paar "dingetjes". Mijn vervellende vingers werken overigens ook niet erg mee. Ik ben ondertussen wel erg blij dat de hitte verdreven is. Met dit weer kan ik tenminste wat dóen!

Langzamerhand maken we ons op voor de zomer. Mocht je nog inspiratie willen, dan is dit een heerlijk vrolijk boekje vol met freubels voor de camping of je achtertuin:


Dit kleurrijke boek is de 10e uitgave van Livres de Louise (van Loes van Freubelweb). Je vindt een flinke stapel in onze winkel en in onze webshopMorgen is de winkel weer open van 9.00 - 17.00 uur, van harte welkom!


1 opmerking:

  1. Rustig aan hoor. Je had al eerder aangegeven dat je niet iedere dag kunt bloggen. Nu heb je juist heel veel veel te vertellen toch. Succes weer vandaag met alles wat je wilt doen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...