Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 5 juni 2021

Goodies...

Toen ik gisteren het festival-pakket aankondigde had ik niet gedacht dat ze zó snel uitverkocht zouden zijn. Ik zal dat inschatten wel nooit helemaal onder de knie krijgen. Niet dat ik het had kunnen veranderen want de voorraad van sommige garens is nu eenmaal beperkt (evenals mijn tijd 😁). Maar er zijn nog wel extra goodie-bags voor iedereen die deze week voor € 50,00 bestelt (via webshop of mail) of besteedt in de winkel. 


Want die (web-)winkel staat vól met prachtige garens, boeken, Muud-tassen, unicatbollen, pakketjes, Zeeuwse stofjes, etc!
Ook als je deze week iets bestelt (vanaf € 50,00) wat op dit moment niet op voorraad is en later geleverd wordt, kom je uiteraard in aanmerking voor zo'n prachtige goodie-bag. De actie geldt tot zaterdag 12 juni of zolang de voorraad strekt.

Overigens was het een onrustig nachtje hoor! We zijn vannacht op Walcheren getrakteerd op fikse regenbuien en ik kon niet helemaal uit mijn hoofd krijgen wat er met de tenten zou zijn gebeurd als die op de Markt zouden hebben gestaan. Vandaag is het somber, koud, miezerig: niet helemaal het festival-weer wat je zou wensen. Dus..... volgend jaar weer beter! 
Blijf gezond allemaal, en blijf vooral haken en breien 😁😍.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten