Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 8 juni 2021

Pauze

Gisteren en vanmorgen heb ik even flink aangepoot. Die pakketten moesten namelijk nog wel even ingepakt worden, goodies en patroontjes erbij en vanmorgen ging alles op de post.


Ook alle "afhalers" kunnen vanaf morgen terecht en er zijn deze week nog lekker veel goodiebags over voor iedereen die €50,00 besteedt. Vanmiddag hád ik nog wat wol kunnen verven maar ik besloot om even iets niet-werk-gerelateerd te doen. Ik ben daar ronduit slecht in. Ik ben in mijn hoofd dan nog met duizend dingen bezig. Maar aangezien ik pas in september weer een paar dagen achter elkaar vrij ben, nam ik vanmiddag pauze. Niksdoen. Yeah.

Ik neem zowaar even een brei- en haakpauze. Gedwongen eigenlijk want dit werkt niet zo lekker, die kloven en vellen zijn een slechte combi met garen.


Géén paniek, het gaat echt weer over. Het gaat al 25 jaar over maar nu even niet. Zo ergens in het voorjaar/begin van de zomer heb ik dit een paar weken. Het heeft een mooie naam, ik heb al de nodige dermatologische consulten gehad. Dus. Even geen draadjes aan mijn handen, niet goed voor de draadjes en niet goed voor mijn vel. (Maar een beetje verven kan ik niet uitsluiten 😂).

Morgen is de winkel weer open! 


3 opmerkingen:

  1. Sterkte Jeanet. Lijkt mij heel vervelend als je niet kunt breien. Kusje er op.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beterschap Jeanet! Lijkt mij heel vervelend voor iemand die graag in de draadjes zit en overloopt van ideeën.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sterkte. Het festival pakket is erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...