Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 4 juni 2021

Festival!

Vorig jaar blogde ik nog optimistisch dat we dit jaar weer een nieuw Brei- en Haakfestival zouden organiseren. Ik hoopte stiekem nog op september 2020 maar al snel werd duidelijk dat dat niet haalbaar zou zijn. Ook dit jaar vroeg ik vrij voor dit weekend, je weet maar nooit he? Helaas kan het gewoon nog niet en we houden goede moed dat het volgend jaar écht weer kan. Gewoon hutjemutje bij elkaar, heerlijk samen breien en haken op de Markt in Arnemuiden. En dan dubbel plezier omdat we realiseren dat het niet vanzelfsprekend is!


Ook dit jaar willen we deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ik stelde een prachtig pakket samen  boordevol garens, patronen en accessoires! 

Festival-pakket 2021

Het pakket ter waarde van € 75,00 is volgestopt met unieke garens en hebbedingen. Dit betekent ook dat de voorraad écht beperkt is. Daarnaast zitten er nog een heleboel "goodies" in én deze kleurrijke tas. Daar kun je mee voor de dag komen op het terras, aan zee of op je vakantiebestemming. Daarnaast zit in het pakket óók een prachtig haakpatroon van Berniolie. Zij maakt héle mooie shawls en in samenwerking met Berniolie is het Yaell-patroon toegevoegd aan dit festival-pakket.


De rest van de inhoud is een verrassing!

Je kunt het festivalpakket bestellen via de webshop. Ook als je het wilt ophalen is het beter om het te reserveren via de webshop ("betalen bij afhalen") omdat de voorraad echt beperkt is. 
We gaan er van uit dat je kunt haken en breien maar als je echt maar 1 techniek onder de knie hebt kun je dat aangeven op het bestelformulier, we proberen de inhoud dan een beetje aan te passen voor zover mogelijk. 

Vorig jaar waren de pakketten in no-time uitverkocht, dit jaar komt er echter geen "troost-versie". Maar bestel je in de webshop voor € 50,00 of besteed je dit bedrag in de winkel, dan krijg je ook een tas met goodies! Deze actie geldt tot en met zaterdag 12 juni of zo lang de voorraad strekt!
En we houden moed! Volgend jaar beslist een nieuw Brei- en Haakfestival!


7 opmerkingen:

 1. Al uitverkocht. Hartstikke fijn voor jou, heel jammer voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik baal zo erg. Had ik nou maar vrij gehad vandaag...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik baal zo erg. Had ik nou maar vrij gehad vandaag...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat het uitverkocht is. Ook ik moest werken. Ik vind de shawl heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je schrijft het mooi ... extra genieten bij de volgende editie, omdat niet alles vanzelfsprekend is.
  Mooi dat je er een draai aangeeft met de verrassingspakketten.
  Goed weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Er zijn een aantal dingen die ik niet echt mis, er zijn ook dingen waarvan ik denk HOERA, dat hoeft niet meer. Maar het Brei- en Haakfestival... jeetje... dat doet wel wat met me. Mooi dat je dat schrijft, de volgende keer gaan we zeker extra genieten omdat we nu goed weten dat niet alles vanzelfsprekend is!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...