Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 7 december 2016

Warme voeten

Een tijdje geleden blogde ik over de Pairfecte sokken van Arne en Carlos. Niet alleen ik was enthousiast, velen met mij zodat een aantal kleuren tijdelijk zijn uitverkocht. Ze zijn weer besteld - het is even afwachten wanneer de kleurtjes weer geleverd worden.
Nu waren die vrolijke kleurtjes voor sommigen (met name de heren) net iets te heftig. Gelukkig is er nog veel meer op sokkengebied. Vandaag kwamen deze kleurtjes binnen; Black & Blue Favorites.


Gaaf onder bijvoorbeeld een spijkerbroek, geschiktvoor jong en oud. 4-draads (naalden 2-3 mm), 75% wol, 25 % polyamide - 420 meter op 100gram € 7,45 per bol. Genoeg voor een paar sokken tot maat 46.

Morgen verwacht ik nog meer sokkenwolletjes! (dit kan best pas eind van de middag zijn, maar vanaf vrijdag op de Winterfair zijn ze er zeker). Hier word ik vrolijk van!

Deze kleuren komen in een 6-draads garen (breien op nld 3½). Heerlijk dikke sokken voor de winter.
De 150 grams bollen kosten € 10,95 en zijn ook weer ruim voldoende voor een paar sokken tot maat 46. Uiteraard is deze wol ook erg geschikt voor mutsen, wanten, sjaals e.d. Op 40 graden te wassen en zelfs geschikt voor in de droger. 
Bestellen mag natuurlijk altijd!  mail dan even of bel 0118-602300. Kom je naar de Winterfair op vrijdag, dan kun je alle kleurtjes van dichtbij zien en voelen.

Er druppelen nog héle leuke dingen binnen deze week.... zo komt er zéker nog 2 x leuk Unicat-nieuws en leuke cadeautips. blijf lezen 😉.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...