Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 8 december 2016

Hohohoho..........!!!

Hohohoho........! Een speciale, eenmalige Kerst-editie van Unicat is vandaag gearriveerd... 😀


Een prachtige dieprode kleur, gecombineerd met grijs en wit. Heel mooi voor de Feestdagen maar zéker ook voor lang daarna.... Hieronder 2 voorbeelden hoe het kleurverloop kan zijn.


Er is een beperkt aantal bollen binnengekomen, jullie weten het ondertussen al: op = op en wie het eerst komt/mailt/belt heeft de meeste kans. De kleur is niet meer na te bestellen.
Details:
50% katoen/50% acryl, 900 meter op een bol. € 24,95 per bol.

Helaas lieve lezers, de bollen zijn binnen een uur verkocht........! Zaterdag heb ik weer andere kleuren in de winkel.

In de loop van morgen/vrijdag wordt er ook nog een grote levering met reguliere kleuren bezorgd, vanaf zaterdag zeker in de winkel. Natuurlijk maak ik daar ook weer een foto van. 

Dan meld ik ook alvast de openingstijden voor de Feestdagen:

Op zaterdag 24 december zijn wij gesloten. (Tenslotte is is iedereen bezig met boodschappen doen - dan doen wij dat ook 😉).
Dinsdag t/m vrijdag 27 t/m 30 december zijn wij geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur (let op, dat is dus wat later dan normaal!)
Op zaterdag 31 december zijn we gesloten.
Uiteraard staan we vanaf dinsdag 3 januari weer op de gebruikelijke openingstijden voor jullie klaar.3 opmerkingen:

 1. o, die zijn heel mooi van kleur!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kleuren. Logisch dat dit te gekke garen zo snel was uitverkocht.
  Er lopen met kerst vast een paar mensen met zo'n prachtige omslagdoek om.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zojuist al ontvangen. Was is 't ie mooi!, superblij met de snelle service

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...