Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 2 december 2016

Ciao!

Wat een pareltjes kom ik soms tegen.... wat denk je van deze prachtige kol in verschillende kabels?


Het patroon is te vinden via Ravelry, en is tot 31-12-2016 gratis te downloaden (daarna moet je ervoor betalen). Deze kol kreeg de naam Ciao!
Zorg wel dat je een account hebt bij Ravelry (naam en wachtwoord), zooo de moeite waard! Het patroon is in het Engels, maar er zitten schema's bij en veel foto's. Als je bekend bent met het breien van kabels dan moet dit geen probleem zijn.4 opmerkingen:

 1. Dit is wel een uitdaging hoor. Ik ga het patroon downloaden en dan maar eens wat proefkabeltjes maken. Als dat lukt dan heb ik een goede reden voor een treinreis, trouwens meteen ook naar Sjokadoo natuurlijk. Goed weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooie cowl, allen, ik heb al jaren, lees meer dan 30 jaar niet meer gebreid, 'aar wil het ooit toch nog eens uitproberen, hoor!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig,jij zet deze kol op je pagina en ik ben net een sjaal begonnen met een koffieboontje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schoontje! Ben nog op zoek naar een breiprojectje voor als ik binnenkort een week alleen in parijs zit. Maar dit past wellicht niet bij het garen dat ik voor ogen heb .... Maar ik ga hem toch maar downloaden....

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...